A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833204.724.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia ataca dur SUA, Marea Britanie si Franta, dupa ce medici militari rusi au fost ucisi in Siria: „Da, sunt vinovati”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-12-2016, ora 10:31

Rusia ataca dur SUA, Marea Britanie si Franta, dupa ce medici militari rusi au fost ucisi in Siria: „Da, sunt vinovati”

Articol de Cristian Amariei
Doi medici militari rusi au fost ucisi, iar altul a fost ranit intr-un atac cu obuze lansat luni de opozitia siriana asupra unui spital din orasul Alep, anunta Ministerul rus al Apararii, citat de site-ul agentiei Tass.

"Luni in jurul pranzului, Centrul medical al armatei ruse din Alep a fost vizat de atacuri cu obuze. O femeie medic militar a fost ucisa. Alti doi medici rusi au fost raniti", a transmis Ministerul rus al Apararii.

Ulterior, Moscova a anuntat ca unul dintre medicii raniti nu a putut fi salvat.

Rusia a trimis efective militare in Siria pentru a sustine Administratia Bashar al-Assad.

"Nu exista dubii, atacul a fost comis de combatanti ai opozitiei, iar locul exact al spitalului era cunoscut", a precizat Ministerul rus al Apararii.

In afara de rebeli, "sunt vinovati si cei care ii instiga, cei care au creat aceste bestii umane si le-au numit «opozitie» pentru a scapa ei de povara", a acuzat Igor Konasenkov, purtatorul de cuvant al Ministerului rus al Apararii.

"Da, sustinatorii teroristilor din SUA, Marea Britanie si Franta, precum si alte tari care ii ajuta sunt vinovati", a subliniat Konasenkov, citat de site-ul agentiei Tass.

Siria se confrunta, incepand din martie 2011, cu revolte reprimate violent si cu un conflict militar intre serviciile de securitate subordonate regimului Bashar al-Assad, fortele opozitiei si grupuri teroriste, inclusiv organizatia sunnita Stat Islamic (Stat Islamic in Irak si Siria / Stat Islamic in Irak si Levant). Bilantul conflictului depaseste 270.000 de morti.

Sursa: gandul.info
     
Tag-uri: rusia, atac, sua, siria
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii