A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815823.693.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia, aproape de excluderea de la Olimpiada. CIO cere suspendarea oricarui eveniment sportiv major organizat in Rusia
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-07-2016, ora 09:06

Rusia, aproape de excluderea de la Olimpiada. CIO cere suspendarea oricarui eveniment sportiv major organizat in Rusia

Articol de Madalina Irimia
Comitetul International Olimpic (CIO) a anuntat infiintarea unei comisii care sa analizeze "optiunile legale" pentru a decide suspendarea intregii delegatii a Rusiei de la JO 2016.

Comitetul International Olimpic (CIO) a anuntat marti ca va explora "toate optiunilelegale", intre o excludere colectiva a Rusiei de la Jocurile care vor incepe la Rio de Janeiro pe 5 august si "dreptul la justitia individuala" al sportivilor rusi.

Intr-un comunicat dat publicitatii a doua zi dupa raportul McLaren despre dopajul in Rusia, CIO a anuntat ca va "lua in considerare" opinia Tribunalului de Arbitraj al Sportului de la Lausanne, asteptata cel mai tarziu joi, in legatura cu apelul depus de 68 de atleti rusi in urma suspendarii Federatiei ruse de atletism.

CIO a indicat ca intentioneaza sa efectueze o noua testare a tuturor sportivilor rusi care au concurat la Jocurile Olimpice de iarna 2014 de la Soci.

Raportul McLaren a acuzat luni ca laboratoarele antidoping din Moscova si Soci au protejat sportivii rusi dopati, in cadrul unui "sistem de dopaj de stat securizat", "condus, controlat si supervizat" de ministerul rus al Sporturilor, "cu ajutorul activ al FSB, serviciile secrete ruse".

In acelasi timp, CIO a cerut miercuri "inghetarea" pe termen nelimitat a tuturor competitiilor sportive internationale prevazute sa se desfasoare in Rusia.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii