A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664097.7168.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia a recunoscut ca a atacat si alte „grupari teroriste” in afara de Statul Islamic
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2015, ora 11:26

Rusia a recunoscut ca a atacat si alte „grupari teroriste” in afara de Statul Islamic

Articol de Madalina Irimia
"Tintim aceleasi grupuri teroriste ca si coalitia condusa de Statele Unite" - asa a justificat seful diplomatiei de la Moscova loviturile aeriene ale Rusiei in Siria, care au continuat si joi pentru a doua zi la rand.

Serghei Lavrov a respins acuzatiile potrivit carora Rusia ar urmari mai degraba sa slabeasca opozitia fata de regimul Bashar al-Assad decat sa combata dusmanul comun, Statul Islamic.

Vladimir Putin a reactionat la informatiile conform carora, cel putin in urma primelor raiduri rusesti din Siria, ar fi murit zeci de civili.

Vladimir Putin, presedintele Rusiei: "Vreau sa va atrag atentia asupra faptului ca primele informatii privind victime in randul civililor au fost publicate inainte ca avioanele noastre sa decoleze."

Rusia intervine deja de doua zile in conflictul sirian, cu raiduri aeriene asupra Statului islamic. Dar si asupra altor "grupari teroriste", care se opun regimului Bashar al Assad, dupa cum a precizat ministrul rus de Externe.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii