A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833004.7175.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rusia: Vladimir Putin ordona crearea unei noi forte militare de rezerva
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-07-2015, ora 09:51

Rusia: Vladimir Putin ordona crearea unei noi forte militare de rezerva

Articol de Cristian Amariei
Presedintele rus Vladimir Putin a ordonat crearea unei noi forte militare de rezerva in cadrul masurilor de imbunatatire a antrenamentului si pregatirii militare intr-un moment de tensiuni internationale cu Occidentul asupra Ucrainei, relateaza agentia Reuters.

Noua forta de rezerva a fost discutata timp de mai multi ani si ordonata pentru prima data de Putin in 2012, la scurt timp dupa realegerea sa ca presedinte. Ultimul decret in acest sens a fost publicat vineri noapte.

Aceasta forta va fi diferita de fortele de rezerva militare existente ale Rusiei intrucat personalul angajat cu norma incompleta va fi platit lunar si antrenat regulat.

Rusia are deja mai multe milioane de rezervisti constand din fosti militari, dar acestia fac putina instructie datorita restrictiilor cu privire la cat de des pot fi mobilizati, noteaza Reuters.

Oficiali din Ministerul Apararii de la Moscova au declarat ca se prevede ca noua forta de rezerva sa fie formata la inceput din 5.000 de oameni, un numar mic intr-o tara cu aproximativ 750.000 de membri activi ai armatei.

Crearea acestei noi forte de rezerva a fost intarziata din lipsa de fonduri, potrivit mass-media ruse. Decretul lui Putin ordona guvernului sa gaseasca finantare pentru noua forta din bugetul existent al Ministerului Apararii.

Sursa: agerpres.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii