ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
16-07-2015, ora 12:09

Rovana Plumb ramane presedinte interimar al PSD. Biroul Permanent al partidului a decis

Articol de Cristian Amariei
Rovana Plumb ramane presedinte interimar al PSD. Decizia a fost luata, miercuri, de Biroul Permanent al partidului. Plumb va fi presedinte interimar pana la viitorul congres al partidului.

BPN al PSD a desemnat-o, miercuri, in unanimitate, pe Rovana Plumb drept presedinte interimar al partidului. intrebat, dupa sedinta BPN, despre faptul ca decizia a fost luata in unanimitate, Victor Ponta a spus ca aceasta inseamna ca PSD este un partid unit.

Liderul grupului PSD din Senat, Ilie Sarbu, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu are nicio calitate in partid sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea formatiunii.

"Dragnea nu are nicio calitate in partid ca sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei. Domnul Dragnea nu apare in statut, nu avem vreun articol, ceva clar, nu are nicio functie. Daca mergem dupa statut, si eu sunt important ca am fost socrul presedintelui", a afirmat Ilie Sarbu, inainte de sedinta BPN al PSD.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii