A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719832582.2429.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rovana Plumb dezvaluie motivul pentru care Ion Iliescu a fost „foarte suparat” pe Victor Ponta
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
26-07-2015, ora 11:07

Rovana Plumb dezvaluie motivul pentru care Ion Iliescu a fost „foarte suparat” pe Victor Ponta

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat, sambata seara, ca presedintele de onoare al social-democratilor, Ion Iliescu, a fost " foarte suparat" pe Victor Ponta pentru ca acesta s-a retras de la sefia partidului fara sa il consulte.

Premierul Victor Ponta nu s-a consultat cu fostul sef al PSD, Ion Iliescu, inainte de a-si anunta retragerea din functia de presedinte al partidului, iar fostul sef al statului este suparat pe el din aceasta cauza, a afirmat Rovana Plumb.

„Dl. presedintele Iliescu, in verva ca de obicei. I-a spus domnului premier Victor Ponta ca este foarte suparat pe el pentru ca nu a anuntat si nu s-a consultat cu el inainte de a lua aceasta decizie. (...)Dl. presedinte Iliescu a fost suparat si a spus ca e o mare responsabilitate pe care o are si ca tot guvernul si partidul depind de pozitia, decizia pe care o ia Victor Ponta in calitatea lui de prim-ministru. si ca in fata acestei situatii, gesturile sau deciziile trebuie sa fie luate in urma consultarii cu colegii", a spus Plumb, citata de evz.ro.

Rovana Plumb a adaugat si ca toti social-democratii din conducerea partidului „au cerut lui Ponta sa revina la decizia de a pleca din fruntea partidului".

Sursa: protv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii