A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833197.4595.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rovana Plumb: „Nu exista posibilitatea ca Ponta sa se retraga si de la Guvern”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
13-07-2015, ora 12:09

Rovana Plumb: „Nu exista posibilitatea ca Ponta sa se retraga si de la Guvern”

Articol de Cristian Amariei
Presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, a declarat ca Victor Ponta a luat decizia de a renunta la functia de conducere din partid "pentru a-si putea demonstra nevinovatia" si a precizat ca nu exista varianta ca premierul sa se retraga din fruntea Guvernului, pentru ca acest lucru ar genera "o criza politica majora", scrie agerpres.

"Decizia lui Victor Ponta demonstreaza clar preocuparea sa pentru partid, faptul ca ramane in continuare ca prim-ministru demonstreaza ca, pana la capat, impreuna in coalitia la guvernare, vom raspunde asteptarilor romanilor si ne vom duce la bun sfarsit toate angajamentele. (...) A luat aceasta decizie ca sa-si poata demonstra nevinovatia. Sunt convinsa ca Victor Ponta e nevinovat si cu totii asteptam sa revina la conducerea executiva a partidului'', a spus Rovana Plumb, la Antena 3.

In privinta posibilitatii ca Ponta sa demisioneze si din fruntea Guvernului, Rovana Plumb a exclus aceasta varianta.

"Nu exista aceasta posibilitate (demisia din fruntea Guvernului-n.r.). Daca la partid putem prelungi interimatul fara sa existe probleme sau crize, la Guvern prelungirea interimatului ar duce la o criza politica majora. Ori ne-am angajat foarte clar ca avem nevoie in aceasta perioada de stabilitate politica, economica, dar si stabilitate sociala. Vom vedea ce se va intampla cand Parlamentul isi va relua activitatea", a mai spus Rovana Plumb.

Ea a aratat ca in aceasta perioada PSD se va pregati pentru alegerile din 2016.

"Victor Ponta, in calitate de premier, va fi prezent la toate reuniunile noastre politice, atat in cadrul BPN, CExN, cat si in cadrul Coalitiei", a afirmat ministrul Muncii.
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii