A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829287.2675.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romtelecom a primit aprobarea CNA de a nu include in grilele sale de cablu Digi 24, postul RCS&RDS;
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
26-03-2014, ora 11:55

Romtelecom a primit aprobarea CNA de a nu include in grilele sale de cablu Digi 24, postul RCS&RDS;

Articol de Cristian Amariei

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a aprobat, marti, grilele de cablu ale companiei de telecomunicatii Romtelecom (analogic si digital), in care nu se regaseste Digi 24, televiziunea de stiri a companiei de telecomunicatii concurente RCS&RDS.

CNA a analizat si aprobat, in sedinta de marti, cu opt voturi "pentru" (Lorand Turos, Monica Gubernat, Viorel-Vasile Buda, Laura Georgescu, Christian Mititelu, Cristina Trepcea, Rasvan Popescu si Radu Calin Cristea) si doua "impotriva" (Florin Gabrea si Narcisa Iorga), grilele de cablu ale Romtelecom (analogic si digital), in care nu se regaseste si televiziunea de stiri Digi 24. Acest lucru inseamna ca abonatii Romtelecom nu vor putea sa vizioneze programele difuzate de Digi 24.

Solicitarile Romtelecom de modificare a grilelor sale de cablu au venit ca urmare a publicarii in data de 4 februarie a noii liste "must carry" (care stabileste televiziunile obligatorii la retransmisie pentru toti cablistii din Romania, in anul 2014).

Integral pe mediafax.ro

Foto: enational.ro

     
Tag-uri: CNA, Digi 24, RCS&RDS;
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii