A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829991.5293.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanul rapit in Nigeria a fost eliberat cu sprijinul autoritatilor din aceasta tara. Precizari MAE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-10-2016, ora 09:32

Romanul rapit in Nigeria a fost eliberat cu sprijinul autoritatilor din aceasta tara. Precizari MAE

Articol de Cristian Amariei
Inginerul roman eliberat in Nigeria a fost eliberat, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe intr-un comunicat.

"Ministerul Afacerilor Externe confirma eliberarea cetateanului roman rapit in Nigeria la data de 10 octombrie 2016. Totodata, multumeste institutiiilor participante la Celula de Criza a MAE, companiei angajatoare si autoritatilor nigeriene pentru implicare si sprijinul oferit in acest caz.

Ministerul Afacerilor Externe folosește acest prilej pentru a reitera recomandarea ferma adresata cetatenilor romani aflați in zonele de conflict/cu risc major de securitate de a contacta cea mai apropiata misiune diplomatica a Romaniei pentru a-si inregistra prezenta in regiune, astfel incat sa poata beneficia de o asistenta și protecție consulara cat mai eficienta.

Totodata, Ministerul Afacerilor Externe reitereaza recomandarea ferma de consultare a informațiilor postate pe site-ul MAE, la secțiunea ”Sfaturi de calatorie”. In același timp, in cadrul eforturilor constante depuse de catre MAE pe linia asigurarii asistenței și protecției consulare, reamintim utilitatea consultarii informatiilor furnizate atat prin intermediul aplicatiei „Calatoreste in siguranta” ce poate fi descarcata pe orice telefon mobil de tip smartphone, cat și a serviciului de alerta prin SMS, aferent campaniei de informare „Un SMS iti poate salva viata!”."

Sursa: stirileprotv.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii