A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831607.3104.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanul care lanseaza un nou operator low cost
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-12-2012, ora 10:02

Romanul care lanseaza un nou operator low cost

Articol de Cristian Amariei

Air Canada va inaugura o noua companie low cost, sub denumirea de Rouge. Primele zboruri vor fi efectuate la inceputul lunii iulie 2013. In fruntea companiei Air Canada se afla un roman: Calin Rovinescu.

Rouge isi va incepe operatiunile la anul si va avea drept competitori Air Transat, Westjet si alte companii aeriene low cost din America de Nord. Air Canada a decis lansarea acestei companii pentru a satisface piata de leisure si pentru a oferi clientilor de pe acest segment preturi competitive.

In prima faza, vor fi operate 13 destinatii, din Europa, zona Caraibelor si America Latina. Zborurile vor fi efectuate din Toronto catre Atena, Venetia, Edinburgh, Punta Cana, Liberia, San Jose, Puerto Plata, Varadero, Kingston, Santa Clara, Cayo Coco, Holguin si Samana. Din Montreal se va zbura catre Atena.

Cursele vor fi efectuate cu patru aeronave, doua 767 pentru curse long courier, respectiv A319 pentru zborurile scurte si medii. Cele mai multe dintre destinatii nu vor beneficia de zboruri zilnice.

Desi Rouge este un operator low cost, pe cursele catre Europa, se va servi mancare, insa bauturile alcoolice sunt contra cost.

La conducerea Air Canada se afla romanul Calin Rovinescu, cel care a fost numit de curand la sefia Star Alliance, cea mai mare alianta aeriana din lume.

Sursa: capital.ro

Foto: cbc.ca

     
Tag-uri: roman, operator, Canada
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii