A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719831016.0677.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanii au locuinte accesibile, dar nu le pot cumpara
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
01-09-2016, ora 15:05

Romanii au locuinte accesibile, dar nu le pot cumpara

Articol de Cristian Amariei
Gradul de accesibilitate al locuintelor din Romania a continuat sa se imbunatateasca in primul semestru al acestui an, iar blocajul de pe piata de creditare ar putea conduce la scaderea preturilor. in ciuda unei perioade favorabile achizitiei, accesul la finantare este limitat la un numar restrans de romani.

Pentru prima data in istoria moderna a pietei imobiliare locale, Romania se confrunta cu o situatie aparent contradictorie. Pe de o parte, stabilizarea preturilor la locuinte si a dobanzii ROBOR cu scadenta la trei luni, in functie de care se calculeaza ratele la creditele Prima Casa, sub pragul de 1% se traduce prin cel mai bun grad de accesibilitate al locuintelor din ultimii 15 ani. Pe de alta parte, blocajul creat in sistemul bancar de legea darii in plata si epuizarea rapida a garantiilor statului pentru programul Prima Casa limiteaza drastic posibilitatea de imprumut a populatiei. Mai simplu, Romania traverseaza o perioada extrem de favorabila achizitiei de locuinte, insa lipsesc instrumentele de finantare.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (1)  
BillyCam,  15.05.2017 07:53

wh0cd2735881 pfizer viagra 100mg price

   
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii