A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674675.4696.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania se TOPESTE. Se anunta inca o saptamana de CANICULA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
09-08-2015, ora 08:15

Romania se TOPESTE. Se anunta inca o saptamana de CANICULA

Articol de Cristian Amariei
Vremea ramane caniculara si duminica, dar si in saptamana urmatoare, cand Romania va fierbe la foc iute.

DUMINICA vremea se va mentine calduroasa, caniculara dupa-amiaza in vest si in nord-vest, dar izolat si in celelalte zone de campie si de deal, unde si disconfortul termic va fi accentuat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 28...30 de grade in zona litoralului si 37...38 de grade in Campia de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vantul va mai avea ceva intensificari peste zi in Banat si in Dobrogea.

LUNI vremea va fi calduroasa, caniculara dupa-amiaza in special in zonele joase din vestul, sudul si estul tarii, cu temperaturi maxime cuprinse in general intre 30 grade pe litoral si 37 de grade in Campia de Vest.

Indicele de disconfort termic temperatura-umezeala va atinge si depasi pragul critic de 80 la campie si pe arii restranse la podis. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin in buna parte a tarii. Vantul va sufla o idee mai alert doar in sud-est.

MARTI va trebui sa suportam tot vremea calduroasa si chiar canicula dupa-amiaza in zonele de campie si de podis, unde si disconfortul termic va fi accentuat. Cerul va fi variabil, cu unele innorari ziua in zona montana, unde vor fi posibile ploi slabe de scurta durata, iar noaptea in sfarsit ajung si in in regiunile estice si sud-estice nori mai grosi ce lasa averse insotite de tunete fulgere. Vantul va sufla mai tare in sudul Moldovei, Baragan si Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 29..30 grade in sudul litoralului si 37 de grade in Campia de Vest.

Sursa: rtv.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii