A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727662475.233.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania, in topul celor mai frumoase destinatii de excursie cu masina!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-06-2016, ora 14:04

Romania, in topul celor mai frumoase destinatii de excursie cu masina!

Articol de Madalina Irimia
Europa este plina de oportunitati cand vine vorba de calatorii si excursii cu masina. Compania americana de evaluare a automobilelor WeBuyAnyCar.com, care cumpara masini de la clienti la valoarea pietei, a realizat un infografic cu cele mai frumoase rute de calatorie de pe continentul european.

Printre zonele europene care au intrat in topul favoritelor se numara Transylvanian Trek, cum au numit acestia ruta din Romania, care este laudata pentru muntii inalti si arhitectura mediavala a „Tarii lui Dracula”, dar si pentru grandoarea Transfagarasanului.

Perioadele recomandate de vizita sunt primavara si toamna, iar cele mai interesante obiective, potrivit portalului matadornetwork.com, sunt Palatul Parlamentului, Cetatea Poenari, care i-a apartinut lui Vlad tepes, Castelul Bran, celebru pentru legenda lui Dracula, Lacul Vidraru, pe apele caruia turistii se pot plimba cu barca, si ruta Transfagarasan.

Pentru aventuri alpine, Italia este o optiune buna. Aceasta poate fi vizitata intre lunile mai-septembrie, principalele atractii fiind Tunelul Munt la Schera si Parcul National Stelvio. Ca activitati, plimbarile cu bicicleta in munti, in Bolzano, si vizitele la izvoarele termale din Toscana.

Coasta de pe Marea Linguriana, care se intinde de la Nisa, Franta, la Genova, Italia, este una din cele mai frumoase zone din lume. Plina cu cazinouri, plaje cu nisipuri aurii si magazine ale marilor designeri, este recomandat ca aceasta ruta sa fie strabatuta primavara si toamna.

In Germania, cel mai bine sa calatoriti pe timp de vara. Mergeti in Hamburg si vizitati Muzeul Miniaturilor, mergeti apoi in Berlin si experimentati viata de noapte activa si vizitati ce a mai ramas din istoricul Zid al Berlinului. Vizitati si Palatul Zwinger din Dresda.

Coasta Amalfi, buna de vizitat intre lunile septembrie-octombrie, este o ruta numai buna de strabatut cu scuterul. Pastele proaspete din Amalfi si inghetata delicioasa italiana sunt motive in plus de vizita.

Sursa: one.ro
     
Tag-uri: romania, top, calatorii
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii