A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719815788.2453.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania - citata printre tarile cu cele mai neobisnuite remedii impotriva mahmurelii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
03-01-2015, ora 09:25

Romania - citata printre tarile cu cele mai neobisnuite remedii impotriva mahmurelii

Articol de Madalina Irimia
Romania se numara printre tarile care au cele mai neobisnuite metode de a scapa de mahmureala, remediul care se pare ca da roade in cazul romanilor care au consumat prea mult alcool fiind ciorba de burta, informeaza gloucestershireecho.co.uk.

Site-ul Gizmodo a realizat o lista cu cele mai neobisnuite remedii pentru mahmureala din intreaga lume, conform gloucestershireecho.co.uk. Gizmodo s-a inspirat dintr-o lista de remedii publicata intr-un mai vechi articol din Forbes, compilata dintr-o carte aparuta in urma cu peste 30 de ani, plina de informatii interesante pe tema mahmurelii: The Hangover Handbook, de David E. Outerbridge.

Potrivit acestei liste, in Turcia, Mexic si Romania, locuitorii recomanda ciorba de burta impotriva mahmurelii. Maruntaiele de vita sunt fierte cu usturoi, ceapa si, uneori, cu smantana.

In schimb, in Statele Unite ale Americii sunt recomandate ouale crude, cu sos Worcestershire, sos iute, sare si piper.

Namibienii consuma un preparat numit, local, lapte de bivolita - de fapt un amestec ce contine rom negru, rom condimentat, crema de lichior si smantana.

Japonezii mananca "umeboshi", niste fructe asemanatoare cu prunele sau caisele, murate intr-o zeama foarte acra.

Totodata, pe site-ul nhs.uk sunt prezentate cateva recomandari medicale moderne pentru a scapa de mahmureala. Astfel, analgezicele pot ajuta in cazurile de mahmureala - remediile pe baza de paracetamol sunt, de cele mai multe ori, cele mai bune, in vreme ce aspirina ar putea irita stomacul si accentua senzatia de greata. De asemenea, produsele pe baza de zahar si supa de legume sunt remedii utile. in plus, in cazurile de mahmureala se recomanda consumul de apa.

Pentru a atenua mahmureala, este recomandat consumul a cca. 1 litru de apa, cu aspirina si un complex de vitamina B, se arata pe site-ul gloucestershireecho.co.uk.

Sursa: descopera.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii