A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719818637.046.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania, campioana europeana la barna. Medalii de aur si argint la gimnastica artistica
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SPORT
20-04-2015, ora 09:47

Romania, campioana europeana la barna. Medalii de aur si argint la gimnastica artistica

Articol de Madalina Irimia
Romanca Andreea Munteanu a cucerit medalia de aur la barna, duminica, la Campionatele Europene de gimnastica artistica de la Montpellier (Franta), cu o nota de 14,366. Sportivul roman Marius Berbecar a cucerit medalia de argint la paralele.

Munteanu a adus prima medalie delegatiei noastre la Montpellier, acesta fiind, totodata, al 12-lea titlu european la barna pentru Romania, cele mai multe fiind castigate de Catalina Ponor (patru).

Andreea Munteanu, campioana continentala anul trecut cu echipa la Sofia, in primul an de seniorat, le-a devansat in clasamentul final pe britanica Rebecca Downie, 14,300, si pe Claire Martin, reprezentanta gazdelor, 14,200.

Marius Berbecar, medaliat cu argint la paralele, la Europenele de la Montpellier
Berbecar, care va implini 30 de ani pe 15 mai, a cucerit prima sa medalie individuala la Europene, argintul de la paralele fiind totodata prima medalie la acest aparat pentru gimnastica masculina din tara noastra, dupa o pauza de 28 de ani.

Aurul a fost adjudecat de ucraineanul Oleg Verniaev, cu 15,866, campionul de la individual compus, argintul fiind impartit, practic, de Berbecar si de elvetianul Christian Baumann, cu 15,300 amandoi. Andrei Muntean a obtinut 15,133 si s-a clasat pe locul cinci.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii