A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664654.8277.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania, atacata de un deputat francez din cauza problemei romilor: "Un stat fara scrupule care ne exporta saracii sai"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
21-05-2013, ora 14:23

Romania, atacata de un deputat francez din cauza problemei romilor: "Un stat fara scrupule care ne exporta saracii sai"

Articol de Madalina Irimia

Romania este un stat fara scrupule, care iroseste banii europeni pentru politici de incluziune a romilor, continuand sa ii exporte pe acesti amarati in Franta, unde Republica este neputincioasa in fata unui val intolerabil de imigranti. Acestea este, pe scurt, acuzatia unui deputat francez, fost secretar de stat al afacerilor europene, potrivit unui transcript al sesiunii de intrebari sustinuta saptamana trecuta de guvernul francez in Adunarea Nationala.

Pierre Lellouche, deputat din partea UMP (opozitie, partidul lui Nicolas Sarkozy), a descris, intr-o interpelare adresata ministrului francez de Interne, Manuel Valls, problema "intolerabila" a imigrantilor romi de origine romana si bulgara din Franta, odata cu ultimul val de extindere a Uniunii Europene. Odata cu aderarea Romaniei si Bulgariei la Uniunea Europeana, a explicat deputatul francez, Franta s-a confruntat cu un val de imigranti romi din aceste doua tari, val ajuns la "proportii realmente intolerabile", chiar si pentru imigrantii insisi.

Integral pe gandul.info

Foto: evz.ro

     
Tag-uri: Romania, romi, deputat
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii