A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727675144.2005.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romania, Bulgaria si Grecia vor lua masuri pentru a spori cooperarea in domeniul apararii
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
20-04-2016, ora 10:37

Romania, Bulgaria si Grecia vor lua masuri pentru a spori cooperarea in domeniul apararii

Articol de Cristian Amariei
Ministrii Apararii din Romania, Bulgaria si Grecia au convenit ca statele lor sa ia masuri concrete pentru a spori cooperarea in acest domeniu, in urma unei intalniri care a avut loc la Luxemburg, informeaza Novinite.com.

Intalnirea a fost organizata la initiativa ministrului bulgar al Apararii, Nikolai Nenchev, iar la discutii au mai participat ministrul roman al Apararii, Mihnea Motoc si omologul sau grec, Panos Kammenos.

In timpul reuniunii, care a avut loc in cadrul Consiliului pentru Afaceri Externe ale UE, ministrii Apararii din cele trei state au convenit asupra nevoii de intensificare a cooperarii si a comunicarii la toate nivelurile, a informat biroul de presa al Ministerului bulgar al Apararii.

Ei au discutat chestiuni privind criza migratiei si probleme din cadrul structurii de securitate. Acestia au mai convenit asupra nevoii unor actiuni comune in fata fluxului de refugiati.

Fiecare reprezentant al celor trei state si-a exprimat dorinta de a se implica mai mult in problemele vecinilor. Acestia au stabilit ca masuri concrete pentru a spori cooperarea vor fi discutate incepand cu saptamana viitoare.

Sursa: mediafax.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii