A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819619.4082.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romancele, PRIMELE in topul femeilor in functii de CONDUCERE din UE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-12-2012, ora 05:44

Romancele, PRIMELE in topul femeilor in functii de CONDUCERE din UE

Articol de Madalina Irimia

Romancele sunt PRIMELE in TOPUL femeilor cu functii de conducere in COMPANII din Uniunea Europeana (UE), potrivit unei statistici publicate de curand de Comisia Europeana (CE), scrie provincianews.ro.

Astfel, Romania se claseaza pe locul 1 in Europa, cu cele mai multe FEMEI in posturi de conducere, precum si in consiliile de administratie ale firmelor. Potrivit studiului care are in prim-plan egalitatea de sanse in UE, Romania are cele mai multe femei in posturi de conducere, peste 30% (vezi grafic) si a DEPASIT, astfel, target-ul stabilit de Marea Britanie pentru 2020, arata oficialii CE.

In medie, in UE, doar 13,7% din membrii consiliilor de administratie sunt femei.

Femeile sunt abia vizibile printre liderii afacerilor de top – 96 de presedinti din 100 ai companiilor de TOP din Europa sunt barbati. Raportul publicat de CE subliniaza INCETINIREA accesului femeilor in posturi de conducere. In UE, proportia de femei in consiliile companiilor a crescut cu 1,9 puncte procentuale in perioada octombrie 2010 - ianuarie 2012.

Cu toate acestea, progresele inregistrate sunt LENTE, sase din sapte membri in consiliile de conducere ale companiilor sunt barbati, adica 86,3%.

Sursa: realitatea.net

Foto: ziare.com

     
Tag-uri: femei, functii, conducere
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii