A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664717.178.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanca insultata pe Net in Italia, pentru ca voia sa candideze la locale: Ancheta vizeaza inclusiv un parlamentar
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-10-2016, ora 13:09

Romanca insultata pe Net in Italia, pentru ca voia sa candideze la locale: Ancheta vizeaza inclusiv un parlamentar

Articol de Madalina Irimia
Parchetul din Torino ancheteaza 40 de persoane, inclusiv un parlamentar din Miscarea Cinci Stele, pentru ca au insultat pe Facebook o romanca de 31 de ani, care a vrut sa candideze la alegerile locale, din partea Partidului Democrat.

Parlamentarul Laura Castelli a publicat pe Facebook o fotografie in care romanca, Lorena Roscaneanu, apare alaturi de primarul din Torino, Piero Fassino (Partidul Democrat), relateaza La Repubblica.

Castelli a notat ca femeia a fost casiera in barul din Palatul de Justitie, care era administrat de o "companie intrata de trei ori in faliment", cu o "scadere suspecta a valorii". Italianca s-a intrebat, la final, "ce legaturi exista".

Postarea a primit multe comentarii din partea a cel putin 40 internauti care au insultat-o si au facut aluzii cu caracter sexual la adresa romancei.

Potrivit procurorilor, comentariile au fost sterse ulterior de pe Internet, astfel ca Politia nu poate sa le dea de urma autorilor. Sarcina ii va reveni avocatului partii civile.

"Am candidat intr-o circumscriptie, pentru ca nu erau alti reprezentanti ai comunitatii romane, care este destul de numeroasa in oras. Fratele meu mai mare, din Romania, este foarte activ intr-un partid de inspiratie sociala si democrata, eu cu aceste idei am crescut.

Dar, dupa acea postare, nici macar nu mi-am mai prezentat documentele pentru a fi inscrisa pe lista. Nu am mai putut. In afara de insultele de pe Internet, unde ma descriau ca amanta lui Fassino si chiar mai rau de atat, chiar si cei care frecventau tribunalul ma aratau cu degetul. Si eram doar o casiera", a declarat romanca la Parchet.

Roscaneanu a precizat ca i s-a propus sa candideze in decembrie 2015 si ca s-a inscris in Partidul Democrat pe 31 martie 2016.

Sursa: ziare.com
     
Tag-uri: italia, alegeri, jigniri
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii