A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833203.2944.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Romanca absolventa la criminalistica, refuzata la un hotel din Marea Britanie pe motiv ca ar fi prostituata: „Am fost jenata”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-07-2015, ora 12:07

Romanca absolventa la criminalistica, refuzata la un hotel din Marea Britanie pe motiv ca ar fi prostituata: „Am fost jenata”

Articol de Cristian Amariei
O romanca de 22 de ani a rezervat online o camera la un hotel din Marea Britanie, insa atunci cand s-a prezentat la receptie, a fost refuzata pe motiv ca ar fi prostituata.

Alecsandra Puflea a incercat sa rezerve o camera la hotelul Holiday Inn Express din Hul, impreuna cu iubitul ei, pe 6 iulie, insa spune ca a fost respinsa dupa ce receptionerul a realizat ca provine din Romania, relateaza The Telegraph. Acesta i-a spus ca nu primesc cetateni romani, banuind-o pe aceasta ca ar fi de fapt prostituata.
Alecsandra este insa o tanara care tocmai a terminat Facultatea de criminalistica si medicina legala din cadrul Universitatii Hull si spune ca a fost socata de intamplare.
Angajatii hotelului au inceput sa refuze cazarea romancelor, dupa ce mai multe femei din Romania au folosit camerele acestui hotel pentru a practica prostitutia. Alecsandra a depus o plangere la politie, iar angajatii hotelului i-au cerut scuze si au afirmat ca isi vor revizui masurile.

"A fost o experienta ingrozitoare si destul de socanta. S-a uitat la buletinul meu si a spus ca nu pot sa stau in hotel. Am incercat sa-i arat permisul de conducere britanic, dar a spus ca nu pot sa stau la hotel pentru ca sunt din Romania. Eram confuza si nu intelegeam de ce ar face una ca asta. Erau si alti clienti in jur, am fost foarte jenata si nu vreau sa imi fie jena cu tara mea. Nu mi-a venit sa cred si am plecat", a afirmat romanca.

De abia dupa ce a depus plangere la politia a aflat adevaratul motiv pentru care a fost respinsa.

"Am fost foarte suparata cand am aflat motivul. Nu toate romancele sunt prostituate, este un procent doarte mic. Chiar daca are sens avand in vedere problemele pe care le-au avut in trecut, este discriminatoriu si gresit. Nu poti eticheta pe toata lumea la fel pe criteriu national", mai spune Alecsandra.

"Nu este un caz de discriminare rasiala, iar hotelul refuza sa transmita alte precizari", a afirmat Debra Hutchins, managerul hotelului Holiday Inn Express.

Sursa: stirileprotv.ro
     
Tag-uri: hotel, anglia, refuz, motiv
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii