ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-01-2013, ora 17:43

Rochiile din baloane, creatiile unui designer japonez (Video)

Articol de Madalina Irimia

Designerul japonez Rie Hosokai impleteste baloane pentru a crea rochii de seara, dedicate femeilor suficient de indraznete pentru a purta tinute transparente.

Mii de baloane si un strop de imaginatie. Asta a folosit Rie Hosokai, o artista din Japonia, pentru a crea piese vestimentare unicat. Rochiile costa mii de dolari, sunt luminoase, transparente si trebuie neaparat ferite de ace.

"Baloanele, aflate pe linii verticale si orizontale, sunt impletite. Este similar unei tesaturi", a explicat Rie Hosokai.

Rochiile pot fi purtate doar 24 de ore si asta pentru ca baloanele se dezumfla. Deoarece piesele vestimentare sunt unicat, iar cererea este mare, designerul le-a pus si preturi pe masura: intre 2.000 si 4.000 de dolari. Cea mai scumpa creatie vanduta de Rie a costat aproape 13.000 de dolari.

Arta lui Rie Hosokai de a transforma baloanele in orice isi doreste a primit si un premiu international la Festivalul belgian al baloanelor "The Millenium Jam", dar notorietatea ei a venit dupa ce a creat colectia "Daisy Balloon", care are in jur de 200 de rochi.

Rie Hosokai foloseste materie prima neconventionala pentru a crea piese vestimentare unicat. O singura rochie a fost realizata din 2 mii de baloane. Un balon costa 10 centi.

Sursa: apropo.ro

     
Tag-uri: designer, rochii, baloane
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii