A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719833834.7644.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-10-2014, ora 10:01

Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare

Articol de Cristian Amariei
Robert Turcescu nu va fi pus sub acuzare de Parchetul General, a declarat Procurorul General, Tiberiu Nitu, care a explicat ca nu sunt motive pentru autosesizarea institutiei pe care o conduce.

Procurorul general, Tiberiu Nitu, a declarat joi dimineata ca Parchetul nu se autosesizeaza in cazul jurnalistului Robert Turcescu, care a anuntat ca a fost ofiter sub acoperire.

Potrivit lui Tiberiu Nitu, toate declaratiile facute de jurnalist au fost analizate si nu se aduc atingere sigurantei nationale. Cu privire la sesizarea facuta de Ilie Nastase si Madalin Voicu, Procurorul General a explicat ca in aceasta sesizare nu se spunea altceva decat ca Parchetul sa se asigure ca nu se aduce atingere sgurantei nationale.

In urma cu o saptamana, Procurorul General al Romaniei sustinea ca, daca se vor constata nereguli, institutia pe care o conduce ar putea deschide un dosar pe numele lui Robert Turcescu.

"Evaluam imprejurarile si situatia si va asigur ca in momentul in care vom lua o decizie vom comunica. Pentru a ne sesiza nu trebuie sa ne confirme nimeni nimic intr-o faza preliminara. Noi evaluam daca sunt indicii in legatura cu savarsirea unei fapte prevazute de legea penala. Evaluam imprejurarea si situatia creata. Daca e de natura sa ne duca la concluzia ca sunt indicii pe savarsirea unei infractiuni, ne sesizam. Daca nu, nu ne sesizam", a spus la momentul respectiv Tiberiu Nitu.

Sursa: realitatea.net
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii