A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719817235.554.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Robert Downey Jr. vrea sa joace cu Mel Gibson si Jodie Foster in urmatorul film "The Avengers"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-01-2014, ora 14:03

Robert Downey Jr. vrea sa joace cu Mel Gibson si Jodie Foster in urmatorul film "The Avengers"

Articol de Madalina Irimia

Actorul american Robert Downey Jr. vrea sa joace alaturi de Mel Gibson si Jodie Foster in urmatorul lungmetraj din franciza "Avengers".

Potrivit RadarOnline, actorul Robert Downey Jr. vrea sa revina in rolul supereroului Tony Stark in doua lungmetraje ale francizei "The Avengers", in urmatorii patru ani, informeaza dailymail.co.uk.

Contributia sa la succesul francizei i-a oferit actorului Robert Downey Jr. o pozitie puternica, pe care acesta o foloseste pentru a-si ajuta prietenii, printre care Jodie Foster si Mel Gibson.

"El vrea sa-i aduca pe Mel si Jodie in universul Marvel, de preferat intr-unul dintre filmele francizei “Avengers” ", o sursa a declarat pentru RadarOnline. "Este visul lui Robert sa ii ajute pe Mel si Jodie sa atinga succesul din box office pe care el l-a avut in anii recenti", a mai afirmat sursa citata.

Jodie Foster este respectata la Hollywood, dar a jucat in ultimii ani in filme care nu prea au avut succes in box office. Downey, care a lucrat cu Foster in filmul "Home of the Holidays", regizat de aceasta, vrea sa imparta succesul sau cu actrita.

Pe de alta parte, in ceea ce il priveste pe Mel Gibson, povestea este diferita. Baiatul de aur al Hollywood-ului, asa cum era numit, si-a pierdut stralucirea in ultimii ani din cauza vietii sale personale, a incidentelor alimentate de consumul excesiv de alcool in care a fost implicat, precum si a unor remarci jignitoare facute la adresa mai multor grupuri etnice.

Potrivit RadarOnline, Downey si-a exprimat dorinta ca Mel Gibson sa joace in "Iron Man 3", dar ideea nu a fost acceptata la momentul respectiv.

Sursa: mediafax.ro

Foto: businessinsider.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii