ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

MONDEN
23-11-2013, ora 13:08

Robert De Niro, respins pentru primul film al trilogiei "Nasul". Auditia care nu l-a convins pe Francis Ford Coppola

Articol de Madalina Irimia

Consacrat drept unul dintre cei mai buni si iubiti actori de la Hollywood dupa roluri faimoase ca in "Mean Streets" sau "Taxi Driver", este aproape de neconceput ca lui Robert De Niro sa ii fie refuzat vreun rol. Totusi, in urma cu mai bine de 40 de ani, actorul a fost respins la auditiile pentru rolul lui Santino Corleone din primul film al trilogiei "Nasul.

Iubitorii cunoscutei serii "The Godfather/ Nasul" stiu cu siguranta ca rolul lui Santino "Sonny" Corleone din primul film al francizei este interpretat de James Caan. Un lucru mai putin cunoscut este ca Robert De Niro, care i-a dat viata tanarului Vito Corleone doi ani mai tarziu, a participat la auditii pentru primul film al lui Coppola, dar a fost respins in ciuda unei probe video fermecatoare, scrie dailymail.co.uk.

Actorul, astazi in varsta de 70 de ani, nu avea nici 30 de ani la momentul probei. In inregistrarea video, tanarul De Niro apare purtand o palarie neagra din fetru si o camasa gri incheiata pana la gat in timp ce se roteste in incapere inainte sa dea ochii cu camera.

Integral pe mediafax.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii