A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663972.0994.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Robert De Niro despre victoria lui Donald Trump: „Nu mai pot sa-i trag un pumn pentru ca e presedinte”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-11-2016, ora 09:02

Robert De Niro despre victoria lui Donald Trump: „Nu mai pot sa-i trag un pumn pentru ca e presedinte”

Articol de Madalina Irimia
Actorul Robert De Niro si-a exprimat dezamagirea dupa ce candidatul republican Donald Trump a fost ales presedintele Statelor Unite si a glumit ca s-ar putea muta in Italia dupa acest rezultat, relateaza The Guardian.

Robert De Niro a declarat in timpul campaniei electorale ca si-ar dori "sa-i traga un pumn in fata" candidatului republican Donald Trump. Acum, dupa ce Trump a ajuns presedinte al Statelor Unite ale Americii, De Niro spune: "Nu mai pot sa-i trag un pumn, pentru ca acum e presedinte (...) Sa vedem ce va face.", a declarat De Niro miercuri, la emisiunea Jimmy Kimmel Live!, difuzata pe postul ABC.

"Trebuie sa-l respect pe presedinte. Cum vedem, in multe orase, exista oameni care prostesteaza fata de Trump", a adaugat Robert De Niro.

Robert De Niro l-a criticat vehement pe Donald Trump, intr-un clip care a fost difuzat in emisiunea prezentata de Megyn Kelly, "The Kelly File". Robert de Niro le-a spus telespectatorilor ca si-ar dori "sa-i dea un pumn in fata".

Remarcile lui De Niro au fost facute intr-un video produs de Anonymous Content, organizatie care a facut o serie de interviuri scurte pentru o initiativa ce vizeaza alegatorii, numita #VoteYourFuture.

Regizorul clipului in care apare De Niro, Tom McCarthy, l-a intrebat pe actor: "La ce anume tii cu adevarat in aceasta campanie?" Remarcile impotriva lui Trump facute de De Niro au fost atat de categorice, incat producatorii au ajuns la concluzia ca nu ar putea face parte din aceasta campanie, care s-a declarat non-partizana. Dar video-ul i-a fost trimis lui Kelly pentru a-l prezenta in emisiune.

In clip, De Niro il numeste pe Trump "ostentativ de prost" si "golan".

Sursa: businessmagazin.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii