A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663885.6689.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rise Project: Cine sunt romanii din „Panama Papers”
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
04-04-2016, ora 14:06

Rise Project: Cine sunt romanii din „Panama Papers”

Articol de Madalina Irimia
Vasile Frank Timis, initiatorul afacerii Rosia Montana, a folosit firma Castle Europa Limited infiintata in Bahamas de avocatii Mossack Fonseca in afacerile demarate in Romania in 1997, scrie Rise Project.

Potrivit jurnalistilor de la Rise Project, „baza de date a firmei Mossack Fonseca arata, printre altele, cine a fost miliardarul necunoscut din structura de proprietate a rafinariei Rafo Onesti si ce legaturi a avut el cu zacamintele aurifere de la Rosia Montana. Vasile Frank Timis, initiatorul afacerii Rosia Montana, a apelat si el la aceiasi avocati din Panama City pentru a incepe afacerile din Romania la mijlocul anilor ‘90. Tot in documentele panameze regasim si filiera offshore prin care este controlata o alta mina importanta de aur din Muntii Apuseni dar si alte firme active in extractia petrolului si gazelor naturale.

Vasile Frank Timis a folosit firma Castle Europa Limited infiintata in Bahamas de avocatii Mossack Fonseca in afacerile demarate in Romania in 1997.

De asemenea, in sediul firmei de avocatura au fost pastrate secretele celor care au capusat un alt combinat petrochimic din Romania. Documentele ii mai listeaza pe oamenii-cheie din privatizarea Alro, afacere anchetata de procurori pentru coruptie, si arata cum s-au reprofilat apoi in alte afaceri cu minerale si gaze naturale”, scrie Rise Project.

Sursa: gandul.info
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii