A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727663846.0225.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rezultate Bacalaureat. Vedetele cu cele mai mari note la Bac
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-06-2015, ora 12:05

Rezultate Bacalaureat. Vedetele cu cele mai mari note la Bac

Articol de Madalina Irimia
Alexandra Stan, Andra Maruta, Sore Mihalache sau Roxana Vancea sunt unele dintre cele mai sexy vedete de la noi si, daca ne luam dupa ceea ce scrie pe diplomele lor de Bacalaureat, sunt si cele mai studioase.

Alexandra Stan e una dintre cele mai cunoscute cantarete de la noi, atat in tara cat si peste hotare. in 2008, insa, inainte de a deveni celebra, Alexandra dadea examenul de maturitate. Cum pe atunci nu avea concerte, ea s-a ocupat serios de invatat, astfel ca a reusit sa obtina o nota de 9,13 la Bac.

Spre deosebire de Alexandra, Andra era deja cunoscuta in anul 2005, cand a terminat liceul. Desi isi impartea timpul intre concerte si scoala, artista a reusit sa obtina o frumoasa medie de 9,07 la examenul de Bacalaureat.

Nici Roxana Vancea nu s-a lasat mai prejos. Chiar daca a debutat in showbiz mizand pe aspectul fizic, "Vecina" de la "Neatza" ce prezenta stirile Meteo imbracata sumar termina in 2009 Liceul Energetic din Targu Jiu, iar la bacalaureat lua media 9,12.

Inainte de a fi actrita si cantareata, Sore Mihalache a terminat un liceu de matematica-informatica. in anul 2008 absolvea cu o medie la Bacalaureat de 9,16.

Sursa: realitatea.net

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii