A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727565070.6247.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Rezervorul autoturismului era „plin” cu tigari de contrabanda
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-03-2013, ora 17:02

Rezervorul autoturismului era „plin” cu tigari de contrabanda

Articol de Cristian Amariei

Politistii de frontiera galateni au descoperit, ascunse, peste 9.000 de tigarete de contrabanda in rezervorul unui autoturismul condus de catre o femeie cu dubla cetatenie romana si R. Moldova.

In data de 28 martie a.c., in jurul orelor 13.00 politisti de frontiera din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Serviciului Politiei de Frontiera Galati, pe timpul desfasurarii unei actiuni specifice pe linia prevenirii si combaterii traficului ilicit cu tigari, in zona unei piete din municipiul Galati au oprit in trafic un autoturism marca Volskwagen, inmatriculat in Bulgaria si condus de catre o femeie cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, despre care existau informatii ca se ocupa cu activitati in sfera contrabandei cu tigari.

Pentru continuarea cercetarilor, colegii nostri au procedat la conducerea la sediul Serviciului Teritorial a Politiei de Frontiera Galati a autoturismului si a soferitei.

In urma controlului efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite intr-un locas special amenajat in rezervorul de combustibil, 9100 de tigarete marca Plugarul cu timbru de acciza de R. Moldova.

A fost anuntat Serviciul Supraveghere Fiscala din cadrul D.R.A.O.V. Galati, care a luat masura ridicarii tigaretelor in valoare de 1.005 lei si a autoturismului in valoare de 10.000 lei, in vederea confiscarii, si a sanctionat persoana cu amenda in valoare de 5.000 lei.

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii