A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1720177063.437.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

„Revolutie” pe Facebook, dupa ce Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca il sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
05-11-2014, ora 12:50

„Revolutie” pe Facebook, dupa ce Corneliu Vadim Tudor a anuntat ca il sustine pe Victor Ponta in turul II al alegerilor prezidentiale

Articol de Ana-Maria Onofrei
Dupa ce a declarat ca il sustine pe „junele Ponta” in turul al doilea, deoarece nu va alege niciodata ca Romania sa aiba un presedinte de alta nationalitate, Corneliu Vadim Tudor a declansat o adevarata „revolutie” pe Facebook.

Numerosi fosti simpatizanti ai liderului PRM, care au ales sa il voteze in primul tur pentru prezidentiale, il acuza de Vadim de „se vinde usor” si ca trece de la o tabara la alta.

Si eu am votat Vadim...dar acum regret...regret ptr faptul ca mie nu imi plac lingaii si tradatorii..nu ma asteptam ca Dl Vadim sa ma dezamageasca,l-am respectat ca un om cu coloana vertebrala,ca un om cult si patriot...dar gestul care l-a facut cazand in genunchi in fata lui Ponta...imi creeaza o stare de greata...acum stiu cu cine ar fi trebuit sa votez din primul tur...este bine ca exista al doilea tur...nu toti care au votat ptr dv dle Vadim...va,vota si cu Ponta!!

Domnule Vadim, cum puteți crede ca vom merge la vot din nou si o sa dam voturile unui partid tiran al țării noastre? Nici sa nu visați la asa ceva. Pt mn, familia mea si amintirile noastre meru vom ști ca Ponta = Iliescu= Nastase = VINDEREA ȚĂRII! Rusine sa va fie! Nu va puteți alia cu asemenea oameni. Erați ultimul om politic care il mai suspectam de patriotism.”

Am ramas socata! Dar acum ca a vandut multe sa-si fca o campanie electorala trebuie sa fie cu hotii!!!

Imi pare rau ca am dat votul meu unui tradator. Sa-ti stea in gat!!!”

PARCA ERAI IMPOTRIVA HOTILOR !!! DE CE TE ALIEZI CU COMUNISTII??????? Am sa arunc toate cartile tale din biblioteca !!!! Ai tradat tara!!!!

De ras ... nastase a facut puscarie degeaba domnule vadim? cei care au furat de la stat fac puscarie degeaba ? nu ma asteptam sa aud asta de la dumneavoastra ...e de ras .. imi pare rau ca v-am dat votul meu sincer ...

Maestre,autorule tradus in 11 limbi,poetule,istoricule, doctore, patriotule ,nationalistule.....din profunda mea MAHNIRE si DEZGUSTUL meu de azi etern...iti urez si in numele tuturor pe care i-ai dezamagit batrenete scurta si grea,sa fi uitat de istorie,sa devii in anonim. Azi ai murit pt noi toti!

Asta s-a alaturat cu cel care ne va inchide granitele.De ce nu le spui adevarul, nemernicule?De ce nu le spui ca ai fost un securist?

Esti doar o alta mizerie nostalgic-comunista, ce te-ai vandut lui ponta. vei face pact de coabitare cu UDMR? vei semna la randu-ti pentru autonomia Tinutului Secuiesc?

Acestea sunt doar cateva din comentariile care il acuza pe Vadim Tudor de tradare.

Pe 3 noiembrie, cu o zi inainte sa declare ca il va sustine pe Victor Ponta, „tribunul” a distribuit pe Facebook o fotografie care il intruchipeaza pe Victor Ponta drept o femeie usoara.

Sursa declaratii facebook.com
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii