A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719830872.609.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Revista Rolling Stone a desemnat CEL MAI BUN FILM al anului 2013
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
06-12-2013, ora 12:09

Revista Rolling Stone a desemnat CEL MAI BUN FILM al anului 2013

Articol de Cristian Amariei

"12 Years A Slave", regizat de Steve McQueen, a fost desemnat filmul anului 2013 in Topul 10 al revistei Rolling Stone, dupa ce, marti, cineastul american a primit, pentru aceeasi pelicula, titlul de cel mai bun regizor din partea New York Film Critics Circle, scrie mediafax.ro.

Drama istorica "12 Years a Slave", bazata pe memoriile lui Solomon Northup, din 1835, care prezinta povestea unui barbat de culoare (Chiwetel Ejiofor), rapit si vandut ca sclav in Louisiana, a surclasat filmul SF "Gravity 3D: Misiune in spatiu", regizat de Alfonso Cuarón - situat pe locul al doilea -, si "The Wolf of Wall Street", in regia lui Martin Scorsese (locul al treilea), informeaza contactmusic.com.

Drama "Inainte de miezul noptii/ Before Midnight", regizata de Richard Linklater, ocupa locul al patrulea, iar lungmetrajul "Her", de Spike Jonze, se situeaza pe locul al cincilea. Filmul "Her", despre un barbat care se indragosteste de un sistem de operare pe computer, a fost desemnat, miercuri, cel mai bun film pe 2013 de criticii de la National Board of Review of Motion Pictures (NBR).

Topul Rolling Stone a fost completat, in ordine, de "Scandal in stil american/ American Hustle" (locul al saselea), de David O. Russell, "Capitanul Philips", de Paul Greengrass, "Nebraska", de Alexander Payne, "Blue Jasmine", de Woody Allen, "Inside Llewyn Davis", de Joel si Ethan Coen.

Foto: articulo.mercadolibre.com.ar

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii