A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727661834.7714.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Taci si-nghite
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
14-01-2014, ora 16:47

Reteta zilei: Taci si-nghite

Articol de Madalina Irimia

Chiar daca are un nume mai amuzant, acest fel de mancare e delicios, usor de preparat si arata apetisant. Incearca si tu sa prepari “taci si-nghite”!

Timp de preparare: 10 min

Timpul de gatire: 30 min

Gata in: 40 min

Ingrediente:

- 250 g malai

- 1 litru apa amestecata cu lapte

- 4 oua

- 50 g unt

- 100 g telemea

- 100 g cascaval ras

- sare

1. Se prepara o mamaliga din apa cu lapte, malai si putina sare. Cand este fiarta, se amesteca cu telemeaua rasa sau sfaramata cu furculita, cascavalul ras si unt.

2. Se unge o forma cu putin unt, se aseaza mamaliga, se fac in ea adancituri cu dosul unei linguri si in fiecare adancitura se pune cate putin unt si cate un ou. Se presara cu putin cascaval ras pe razatoarea cu ochiuri mici si se da la cuptor.

3. Cand albusul s-a intarit, este gata. Se serveste calda, cu smantana.

Sursa: unica.ro

     
Tag-uri: reteta, ou, mamaliga
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii