A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719630460.9754.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: Prajitura cu iaurt
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
25-02-2014, ora 15:09

Reteta zilei: Prajitura cu iaurt

Articol de Madalina Irimia

Prepara un desert delicios. Iata reteta de prajitura cu iaurt!

Timp de preparare: 15 min

Timpul de gatire: 120 min

Gata in: 2 ore, 15 min

INGREDIENTE

Pentru spuma de ciocolata

200 ml frisca lichida

1 foaie de gelatina

60 g ciocolata neagra

Pentru spuma de iaurt

300 g iaurt bine scurs

2 linguri zahar

4 linguri lapte

2 foi gelatina

2 banane bine coapte

Pentru decor

20 g ciocolata neagra

PREPARARE

1. Pentru spuma de ciocolata, se pune foaia de gelatina la inmuiat in apa rece. Doar 150 ml frisca lichida se bate pentru a obtine frisca, iar frisca lichida ramasa se pune pe foc impreuna cu ciocolata rupta bucatele. Se lasa apoi sa se raceasca, se amesteca cu frisca batuta si, la final, cu gelatina bine scursa de apa. Se toarna acest amestec intr-o tava usor umezita cu apa. Se da la rece pana ce se prepara spuma de iaurt.

2. Pentru spuma de iaurt, gelatina se pune la inmuiat in lapte usor caldut. Iaurtul se mixeaza cu zaharul, se adauga gelatina bine desfacuta in lapte si, la final, se pun felioare de banane. Se amesteca usor si se toarna peste spuma de ciocolata.

3. Tava se lasa la rece pentru 3 ore si, in momentul servirii, se portioneaza si se serveste cu ciocolata rasa.

Sursa: unica.ro

     
Tag-uri: reteta, prajitura, iaurt
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii