ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
18-08-2013, ora 09:26

Reteta zilei: PRAJITURA CREMSNIT

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Prajitura Cremsnit

Ingrediente

Aluat - 800 gr foietaj crud, crema de vanilie

Decor: frisca , zahar farin vanilat.

Preparare

Foietajul se imparte in 2 parti.

Prima foaie se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coace la foc iute, pana devine aurie.

A doua foaie se taie in patrate si vom obtine 20 buc (dimensiunea tavii 30 X 20) , se introduce tava la foc iute si lasam pana devine aurie.

Prima foaie se aseaza intr-o tava tapetata cu folie alimentara , se adauga crema de vanilie calduta apoi se aseaza a doua foaie formata din patrate.

Se preseaza usor si se introduce la rece pentru 1 ora. Se portioneaza apoi se decoreaza cu zahar farin vanilat si frisca.

Se serveste ca desert!

Pofta Buna!

Sursa: bucatarie-romaneasca.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii