A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664063.8886.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: PASTE CU CARNE DE PUI
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-01-2014, ora 16:10

Reteta zilei: PASTE CU CARNE DE PUI

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Paste cu carne de pui

Ingrediente

500 gr paste forma preferata, 300 gr carne de pui, pulpa de la 3 rosii, 1 ceapa, patrunjel verde, 3 oua, sare, piper, cascaval, 15 ml ulei.

Preparare

Pastele se fierb in apa cu sare si cateva picaturi de ulei, cca 10 min. Dupa fierbere se pun intr-o sita , apoi sub jet de apa. Se spala bine, sa nu se lipeasca apoi intre ele.

Separat tocam ceapa rondele, se adauga intr-o tigaie cu ulei incins, se caleste. adaugam si carnea tocata de pui, se amesteca si lasam pana se prajeste cat de cat. Daca dorim mai mult sos cand adaugam pulpa de rosii , se mai poate dilua cu apa. Cand carnea este gata adaugam pulpa de rosii, lasam inca 5-8 min pe foc. Se ia tigaia de pe foc, adaugam pastele, amestecam pana la incorporare. Se presara patrunjel verde, piper, sare dupa gust si amestecam usor. Intr-un vas termorezistent punem aceasta compozitie, deasupra facem 3 cuiburi, spargem ouale, in fiecare cuib sa avem cate un ou. Se presara cascaval ras si introducem la cuptor. Se lasa cca 20 minute la foc potrivit.

Servire

Se servesc calde.

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

     
Tag-uri: reteta, paste, pui
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii