A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719756757.6171.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: FRIPTURA DE PORC LA TAVA
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-08-2013, ora 09:02

Reteta zilei: FRIPTURA DE PORC LA TAVA

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Friptura de porc la tava

Ingrediente

1 kg carne de porc ( cotlet sau pulpa), 50 ml ulei, 200 ml apa fierbinte, pulpa de la 6 rosii , 100 ml vin alb, piper si sare dupa gust, 1 legatura patrunjel verde

Preparare

Carnea se taie felii potrivite. Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga feliile de carne si se lasa la prajit pe ambele parti. Se adauga apa fierbinte si se lasa sa fiarba acoperit, la foc mic cca 15 min. Friptura se transfera intr-o tava impreuna cu pulpa de rosii , vinul, piper si sare dupa gust . Se introduce la cuptor pentru 35 min acoperindu-se tava cu un capac.

Se serveste pe pat din piure de cartofi impreuna cu sos si patrunjel verde.

Pofta Buna!

Sursa: bucatarie-romaneasca.ro

     
Tag-uri: reteta, friptura, tava
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii