Acum: 3 °C
Astazi:
Max: 6 °C
Min: 1 °C
Maine:
Max: 6 °C
Min: -2 °C
STIRI NATIONALE & EXTERNE
Reteta zilei: DESERT CU CAISE
Articol de Madalina IrimiaBucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Desert cu caise
300 caise, 300 ml smantana dulce pentru frisca , 70 gr zahar, 1 pliculet de gelatina, 2 plicuri zahar vanilat.
Decor: frunze proaspete de menta.
Mod de preparare
Caisele se curata de coaja , samburi si se mixeaza intr-un blender. Gelatina se inmoaie in cca 20 ml apa calduta.
Smantana dulce se amesteca cu zahar si zaharul vanilat , se bate pana se spumeaza si devine frisca, apoi se amesteca usor cu jumatate din cantitatea de gelatina inmuiata si racita.
In pahare pentru desert sau cupe se aseaza un strat de piure de caise, un strat de frisca, alternativ.
Se introduce la rece pentru 30 min apoi se decoreaza cu frunze proaspete de menta, dupa preferinta se poate adauga si frisca.
Este un desert racoros si delicios, cu aroma de caise coapte.
Pofta Buna!
Sursa: bucataria-romaneasca.ro
Reduceri & Promotii
Vezi Reduceri & PromotiiNewsletter
Aboneaza-te pentru a primi buletinul de stiri zilnic via email