A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664423.4199.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: CHIFTELUTE DE POST
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
02-04-2013, ora 12:03

Reteta zilei: CHIFTELUTE DE POST

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Chiftelute de post

Ingrediente

5 cartofi mari, 2 cepe, 50 gr orez, patrunjel verde, piper, sare, 50 gr pesmet, faina pentru modelat, 20 ml ulei pentru calit ceapa, ulei pentru prajit chiftelutele.

Preparare

Cartofii se curata de coaja, se spala bine. Fiecare cartof se taie in 4. Intr-o cratita cu apa si putina sare se pun la fiert catofii. Separat intr-un vas cu apa se fierbe orezul. Ceapa se curata, se spala , se rade si se caleste in 20 ml ulei cateva minute pana devine sticloasa. Cand cartofii au fiert, orezul a fiert formam chiftelutele. Intr-un vas punem orezul fiert, ceapa calita , verdeata tocata , sare, piper, catofii pasati, pesmetul si amestecam pana obtinem o compozitie omogena si vartoasa. Se lasa la rece cca 20 minute. Cand a trecut timpul de odihna se formeaza bile care se dau prin faina si se prajesc in ulei incins.

Servire

Se servesc calde cu mujdei de usturoi.

Pofta Buna!

Sursa: bucatarie-romaneasca.ro

     
Tag-uri: chiftelute, reteta, post
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii