A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719631673.2215.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: CHEESECAKE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
19-02-2014, ora 13:01

Reteta zilei: CHEESECAKE

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: CHEESECAKE

Ingrediente :

Pentru blat : 150 gr biscuiti digestivi zdrobiti, 1 lingura zahar, 80 gr unt.

Pentru crema de branza: 600 gr branza dulce , 150 gr zahar, 3 oua, coaja rasa de la 1 lamaie, 2 plicuri zahar vanilat.

Decor: zahar pudra vanilat.

Mod de preparare

Tava rotunda cu peretii detasabili si diametrul de 20- cm se unge cu unt.

Se amesteca biscuitii zdrobiti, untul topit si zaharul , amestecul obtinut se aseaza uniform la baza tavii.

Se preseaza bine cu o lingura si se aseaza la frigider pana obtinem crema de branza.

Intr-un bol se mixeaza branza proaspata, se adauga treptat ouale, zaharul , coaja de lamaie si vanilia.

Crema obtinuta se toarna peste blatul de biscuiti si se intinde uniform.

Forma se aseaza intr-o tava mai mare si se introduce in cuptorul incins la 160 C.

Se coace cca 15 min la temperatura de 160 C, se reduce temperatura la 100 C pentru 25 min. Se lasa la copt , pana mijlocul prajiturii este usor inchegat iar daca miscam umplutura tremura usor, ca un jeleu.

Dupa coacere prajitura se mai lasa in cuptor cca 1-2 ore.

Se scoate prajitura din cuptor si cu ajutorul unui cutit ascutit se desprinde marginile de tava cat este inca fierbinte si se lasa sa se racesca complet.

Se pune la rece pentru 1-2 ore apoi se portioneaza.

Se serveste pudrat cu zahar farin vanilat.

Pofta Buna!

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii