A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719755760.027.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta zilei: BRIOSE CU ZMEURA SI COACAZE
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
13-08-2013, ora 09:08

Reteta zilei: BRIOSE CU ZMEURA SI COACAZE

Articol de Madalina Irimia

Bucataria-Romaneasca.ro va recomanda o reteta delicioasa: Briose cu zmeura si coacaze

Ingrediente

250 gr unt , 180 gr zahar, 3 oua, 2 plicuri zahar vanilat, 1 praf de sare, 1/2 plic praf de copt, 300 gr faina.

Umplutura : zmeura si coacaze negre.

Decor: zahar pudra vanilat.

Preparare

Fructele se spala cu grija si se pun la scurs intr-o strecuratoare.

Untul se mixeaza cu zaharul pana obtinem o compozite omogena.

Adaugam pe rand ouale si mixam continuu. Se adauga praful de sare, vanilia si faina amestecata cu praful de copt.

Se amesteca pana obtinem o compozitie uniforma. Intr-o tava cu forme de briose punem chese iar in fiecare chesa turnam compozitia de briose cu ajutorul unui pos cu dui.

Se pune un strat , fructe dupa preferinta (4 zmeure, 3 coacaze negre) si un strat de compozitie. Deasupra la fiecare briosa se adauga cate 4 zmeure.

Se coc cca 25 min , la foc potrivit. Cand au capatat o culoare aurie se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca.

Se pudreaza cu zahar farin

Se servesc alaturi de cafea sau ceai.

Pofta Buna!

Sursa: bucatarie-romaneasca.ro

     
Tag-uri: briose, fructe, reteta
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii