A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719816119.8354.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reteta care distruge celulele canceroase si vindeca organismul
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
23-07-2015, ora 16:00

Reteta care distruge celulele canceroase si vindeca organismul

Articol de Madalina Irimia
Daca vrei sa fii sanatoasa, este important sa iti cureti regulat organismul de toxine. iti dam o reteta a profesorului Hristo Mermerski, specializat in nutritie, care distruge celulele canceroase si te mentine in forma.

Reteta prof. Mermerski este buna pentru tot corpul: curata organismul, rinichii, vasele de sange, inima, sistemul excretor, intareste sistemul imunitar si restabileste echilibrul florei intestinale, potrivit homehealthyrecipes.com. in plus, imbunatateste memoria si functiile creierului si este foarte eficienta in tratamentul administrat dupa un infarct. Acest amestec natural s-a dovedit benefic si in eliminarea celulelor canceroase sau in topirea kilogramelor in plus.

Cum prepari reteta care distruge cancerul?

Pentru acest remediu, ai nevoie de:

trei cani de miere organica
4 cani de grau germinat
15 lamai proaspete
12 catei de usturoi
patru cani de nuci
Cum se prepara:

Intr-un borcan de sticla adauga cele 4 cani de grau, toarna apa si lasa amestecul sa stea peste noapte. Dupa 10-12 ore, strecoara apa printr-un tifon si spala bine cerealele, apoi lasa-le in borcan. Dupa 24 de ore vei obtine germeni de grau. Macina, apoi, usturoiul, nucile si graul germinat. intr-o oala, taie cinci lamai cu tot cu goaja si amesteca-le cu celelalte ingrediente. Stoarce restul lamailor si pune sucul in compozitia obtinuta, pana cand obtii o pasta omogena. Mesteca cu o lingura de lemn, adaugand mierea, iar la final pastreaza compozitia obtinuta la frigider. Se consuma dupa trei zile.

Cum se administreaza?

Pentru ca acest preparat sa fie eficient, trebuie sa consumi 1-2 lingurite cu jumatate de ora inainte de micul-dejun, pranz, cina si inainte sa mergi la culcare. Urmeaza tratamentul pana cand termini pasta obtinuta si tine cont ca nu este indicat sa folosesti aceasta reteta decat o data pe an.

Acest amestec de ingrediente sanatoase iti da energie, te mentine tanara si te ajuta sa elimini toxinele, deoarece contine toate substantele bioactive, proteinele, grasimile vegetale, vitaminele, mineralele si carbohidratii necesari. Va imbunatati functiile glandelor si organelor interne si va tine departe bolile grave, precum cancerul.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii