ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
27-04-2016, ora 10:38

Retelele sociale iti pun relatia in pericol

Articol de Madalina Irimia
Retelele sociale ca Facebook, Instagram si Tinder pun serios in pericol felul in care decurg multe relatii amoroase. Tehnologia menita sa ne faca viata mai usoara se poate intoarce impotriva noastra. Vezi de ce retelele sociale iti pun relatia in pericol.

Statusul de pe Facebook

Daca nu simti deloc nevoia sa pui poze sau sa-ti schimbi statusul pe Facebook atunci cand cunosti pe cineva nou, poate ca nu este persoana potrivita? Multe cupluri au ajuns sa se certe in ultima vreme din cauza faptului ca unul dintre parteneri apare inca ca singur pe retele sociale, sau ca nu posteaza fotografii de cuplu pe profil.

Cui dai like

Tocmai credeai ca ti-ai gasit alesul si intri pe Instagram sau Facebook si vezi ca a dat like numai la poze cu fotomodele, flirteaza cu cel putin cateva alte femei prin comentarii la filmulete cu pisici si tie nu ti-a dat niciun like de cateva zile. Asa ceva a ajuns sa fie inadmisibil.

Disponibilitate redusa

Nu reusesti sa dai de el cand il suni pe fix si mobil, sau spune ca are foarte multa treaba la serviciu si nu poate vorbi, dar il vezi online si activ pe cel putin trei retele sociale, unde da share la filmulete cu bebelusi care danseaza, cometeaza de mama focului la pozele cu mancare ale unei blonde oarecare si da like din 5 in 5 minute la tot felul de prostii? Libertatea si intimitatea nu mai sunt ce au fost.

Tinder

Tinder este o aplicatie pentru dating, mai ales pentru oameni foarte tineri. Dar daca iubitul sau sotul tau o are pe telefon, poate ca aveti o problema serioasa. si nu, scuzele cu „eram curios” nu functioneaza.

Sursa: unica.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii