A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727618376.8875.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Republica Moldova vrea sa inceapa constructia gazoductului Iasi - Ungheni pe 27 august
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
15-06-2013, ora 07:10

Republica Moldova vrea sa inceapa constructia gazoductului Iasi - Ungheni pe 27 august

Articol de Madalina Irimia

Lucrarile de constructie a gazoductului Ungheni-Iasi pe portiunea Republicii Moldova ar putea fi lansate pe data de 27 august (in ziua in care isi marcheaza Independenta n.red), dupa finalizarea procedurilor de achizitii, a declarat miercuri seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ministrul economiei si comertului de la Chisinau, Valeriu Lazar.

"Gazoductul Ungheni-Iasi are obiectivul strategic de a consolida securitatea energetica a Republicii Moldova pe plan tehnic. Pentru noi, obiectivul zero este sa avem un gazoduct alternativ. Panglica lansarii santierului, noi preconizam sa fie taiata catre 27 august. Totodata, daca lucrurile vom merge bine, ne propunem ca la sfarsitul anului sa avem gazoduct", a subliniat Lazar la Publika TV, citat de Unimedia.

Potrivit lui Lazar, gazoductul Ungheni-Iasi ar putea deveni atractiv pentru furnizorii din Republica Moldova, inclusiv pentru Moldovagaz, capreia i se poate impune sa opteze pentru cea mai ieftina oferta de pe piata.

Integral pe business24.ro

Foto: economica.net

     
Tag-uri: gazoduct, Iasi, Ungheni
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii