A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719829376.0176.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Republica Moldova lanseaza o acuzatie grava la adresa Rusiei
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
10-06-2016, ora 15:06

Republica Moldova lanseaza o acuzatie grava la adresa Rusiei

Articol de Cristian Amariei
Premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, acuza Rusia ca nu ofera suficient ajutor Chisinaului pentru depistarea si recuperarea fondurilor de 1 miliard de dolari sustrase din sistemul bancar al tarii sale.

Pavel Filip face precizarile intr-un interviu acordat agentiei Reuters. Pana la aceasta ora, nici o autoritate de la Moscova nu a comentat pe tema sprijinului pe care il ofera Chisinaului in investigarea acestui scandal financiar. In acelasi interviu, premierul moldovean explica intr-un stil metaforic cum a preluat puterea, urcandu-se intr-o masina fara combustibil.

Procurorii anticoruptie dar si experti financiari straini incearca de luni de zile sa gaseasca urmele miliardului de dolari, care a disparut din Republica Moldova la sfarsitul lui 2014, generand un imens scandal financiar si politic. Pana acum, autoritatile de la Chisinau au reusit sa recupereze doar 30 de milioane de dolari. La ancheta participa si compania internationala de consultanta Kroll.

Continuarea aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii