A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719648339.0521.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Reorganizare la Sanatate. Nicolaescu: "Vom economisi 50 de milioane de euro"
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

POLITIC
17-03-2013, ora 10:05

Reorganizare la Sanatate. Nicolaescu: "Vom economisi 50 de milioane de euro"

Articol de Cristian Amariei

Restructurare organizatorica, aceasta este prioritatea sefului de la Sanatate, Eugen Nicolaescu. Liberalul a anuntat in urma cu o saptamana o serie de masuri printre care o noua structura a Ministerului, care va avea doar 255 de posturi, dar si crearea autoritatilor regionale de sanatate publica, 8 la numar.

Fiecare dintre acestea va fi ordonator secundar de credite si va coordona implementarea politicilor de sanatate publica. Potrivit unui proiect de act normativ postat pe site-ul Ministerului, cele 8 autoritati regionale de sanatate publica au in subordine 34 de Oficii judetene de sanatate publica (OJSP).

Demnitarul sustine ca masurile mai sus mentionate vor aduce sistemului sanitar romanesc economii de pana la 50 de milioane de euro.

"Estimarile noastre arata ca prin aceste masuri se vor economisi 20 de milioane de euro de la bugetul Ministerului Sanatatii, prin desfiintarea Directiilor de Sanatate Publica Judetene, si 30 de milioane de euro de la bugetul Casaei Nationale de Asigurari de Sanatate. Acesti bani se vor intoarce in sistemul sanitar, dar pe servicii medicale, nu pe birocratii", a declarat ministrul Sanatatii in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la instutitia pe care o conduce.

Integral pe gandul.info

foto: 9am.ro

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii