A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719819138.3216.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Renunta Becali la razboiul cu CSA? Tribunalul Bucuresti a respins procesul dintre cele doua parti pentru un motiv incredibil!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
12-11-2015, ora 14:03

Renunta Becali la razboiul cu CSA? Tribunalul Bucuresti a respins procesul dintre cele doua parti pentru un motiv incredibil!

Articol de Madalina Irimia
Patronul Stelei, Gigi Becali, pare din ce in ce mai dezinteresat de razboiul cu CSA, si implicit de marca "STEAUA". Finantatorul "ros-albastrilor" a lasat de izbeliste un proces intentat celor de la Armata. Echipa patronata de latifundiarul din Pipera a solicitat instantei anularea marcii "STEAUA", a carei unic proprietar este CSA.
Procesul a fost deschis de societatea SC Fotbal Club Steaua Bucuresti SA in luna februarie, iar Tribunalul Bucuresti a emis pe data de 5 noiembrie sentinta. "Solutia pe scurt: Admite exceptia lipsei de interes. Respinge actiunea, pentru lipsa interesului legitim. Cu apel", se arata in decizia Tribunalului Bucuresti. Marca este motivul razboiului dintre cele doua parti.

Mai multe detalii aici
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii