ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-07-2014, ora 15:02

Remedii naturiste pentru intepaturile de albine

Articol de Madalina Irimia

Daca va confruntati cu intepaturi de albine trebuie neaparat sa stiti ce trebuie sa faceti in prim faza si cum sa tratati intepaturile cu remedii naturiste.

Primavara si vara cand soarele arde puternic si florile infloresc albinele incep sa-si faca treaba. Dar ce faceti daca ajungeti victima unei albine si suferiti o intepatura? Aflati mijloacele utilizate contra intepaturilor de albine.

Cand ne pot intepa albinele

Cel mai adesea, albinele stau in jurul florilor si plantelor foarte aromate si sunt atrase de oameni imbracati in culori mai saturate. Miscarile bruste par ca o forma de atac pentru ele, astfel incat insectele reactioneaza rapid si sar la lupta.

Albinele sunt considerate foarte periculoase, pentru ca isi lasa acul si apoi mor. In acel ac ele au o cantitate cu otrava. Daca va inteapa brusc, albinele alimenteaza acul cu mult venin si astfel intepatura devine periculoasa. Cele mai periculoase intepaturi sunt in zona gurii si a nasului, deoarece va poate bloca respiratia.

Asa ca atunci cand beti vara o sticla sau va plimbati in aer liber, verificati intotdeauna daca sunt in preajma albine.

Intepatura de albina va poate pune viata in pericol daca sunteti alergic. Mai mult, medicii spun ca alergia la albine poate fi creata in timp, fara a intelege de fapt pacientului. Prin urmare, trebuie sa fiti pregatit mereu si sa stiti ce e de facut, daca va confruntati cu intepaturi de albine.

Continuarea pe www.imaginea.info

Foto: almeea.com

     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii