A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664097.723.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Remedii naturale pentru gripa si raceala
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
07-10-2014, ora 09:02

Remedii naturale pentru gripa si raceala

Articol de Madalina Irimia
Frigul de afara si vremea capricioasa favorizeaza aparitia gripelor si a racelilor de sezon. Sistemul imunitar trebuie sa faca fata diverselor atacuri. Asadar, acum este momentul sa actionam in forta pentru a preveni complicatiile.

O tuse simpla ori un gat inflamat, netratate, poate escalada. La tratamentele medicamentoase, poti adauga cateva suplimente naturale care au rolul de a intari sistemul imunitar si de a scurta perioada de refacere.

Mai jos avem o lista cu sugestii de produse utile in perioada de gripa:

1. Siropul din muguri de pin. Pentru durerile puternice in gat, tuse, laringita, bronsita sau stari de raceala urmeaza un tratament cu sirop din muguri de pin. Acesta trebuie administrat de trei ori pe zi: pentru un adult doza este o lingura, iar pentru copii cu varsta de peste 7 ani este recomandata o lingurita. Dupa administrare evita sa consumi lichide timp de o jumatate de ora.

2. Echinaceea. Este unul dintre cele mai comune remedii naturiste pentru intarirea sistemului imunitar. Datorita proprietatilor sale antiinfalatorii si antifungice, reduce durata si severitatea simptomelor gripei. Cura cu echinaceea nu trebuie sa depaseasca o saptamana, iar daca suferi de astm sau alergie la polen, va trebui sa consulti medicul inainte de a incepe administrarea deoarece pot aparea complicatii.

Mai multe pe ziarulring.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii