A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727664380.8468.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Remedii naturale pentru albirea dintilor
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
29-01-2013, ora 15:52

Remedii naturale pentru albirea dintilor

Articol de Madalina Irimia

Gata cu produsele chimice si tratamentele cu laser! Sanatate.ele.ro noteaza cinci remedii naturale care albesc dintii. Sunt accesibile si tratamentul este usor de facut la tine acasa.

Cafeaua, tigarile, bauturile si alimentele colorate pot pata smaltul dintilor, facandu-l sa-si piarda albul natural de alta data. Rezultatul: dinti ingalbeniti, patati, si un zambet ce nu te flateaza deloc. Iata cateva remedii naturale pentru albirea dintilor:

Merele

Pentru a avea un zambet alb si sanatos, manaca mere de cate ori ai ocazia. Aceste fructe sunt eficiente pentru curatarea dintilor, iar consumul lor nu poate fi decat unul benefic pentru sanatatea danturii. Merele au o structura abraziva, curatand dintii si mentinandu-i albi. Le poti consuma intre mese, ajutand si la eliminarea resturilor de mancare dintre dinti.

Coaja de banana

Este una din cele mai simple metode de curatare a dintilor. Dupa ce ai mancat banana, care este in sine foarte gustoasa si sanatoasa, nu arunca la gunoi coaja acesteia. Albirea dintilor cu coaja de banana este o metoda sigura si sanatoasa, din moment ce aceasta este o sursa excelenta de minerale si vitamine.

Freaca usor dinti cu interiorul coajei de banana timp de aproximativ 2 minute. Foloseste o banana bine coapta deoarece aceasta este mai bogata in potasiu. Mineralele prezente in coaja de banana precum potasiu, magneziu si mangan sunt absorbite in smaltul dintilor si il albesc. Pentru rezultate rapide, repeta procedura de doua ori pe zi. Poti peria dintii cu pasta normala de dinti inainte sau dupa.

Integral pe Sanatate.ele.ro

Foto: rtv.net

     
Tag-uri: remedii, albire, dinti
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii