A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1719757772.8346.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Remedii eficiente pentru porii dilatati
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
11-03-2014, ora 05:35

Remedii eficiente pentru porii dilatati

Articol de Madalina Irimia

In cele mai multe cazuri, porii dilatati merg mana in mana cu punctele negre. De aceea, iti oferim cateva remedii simple pentru a scapa, cel putin temporar, de aceasta problema inestetica.

Microdermabraziunea nu este singura solutie pentru ca porii tai sa devina aproape invizibili. Exista si alte variante mult mai ieftine si la indemana oricui. Ceea ce trebuie sa stii insa de la bun inceput este ca totul porneste de la o igiena riguroasa: este esential sa te demachiezi zilnic, dimineata si seara, pentru a nu da ocazia prafului si impuritatilor sa se refugieze in... porii tai.

Specialistii ne recomanda...

Sa nu folosim produse astringente, pe baza de alcool. La prima vedere, ele sunt foarte eficiente, „strangand” porii instantaneu. Dar inrautatesc, de fapt, situatia fiindca, sporesc secretia glandelor sebacee. Se ajunge astfel in situatia in care, din cauza sebumului in exces, porii sa capete proportii si mai mari.

Sa ne exfoliem fata regulat. Cele cu tenul gras trebuie sa-si exfolieze fata o data pe saptamana. Daca ai tenul normal, atunci efectueza operatiunea de exfoliere o data la doua saptamani; iar pentru tenul uscat se recomanda doar o data pe luna.

Integral pe unica.ro

Foto: trattamentoestetico.it

     
Tag-uri: pori, frumusete, sanatate
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii