A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: imagejpeg(): Unable to open '/var/www/ro.cronicadeiasi/public_html/images/tmp/captcha/1727674901.5936.jpg' for writing: No space left on device

Filename: plugins/captcha_pi.php

Line Number: 924

Relatii secrete din showbiz. Cine cu cine s-a iubit pe ascuns!
ZODIAC LOCAL
Vremea in Iasi

Acum: 3 °C

Vremea in Iasi Astazi:  Max: 6 °C
 Min:  1 °C

Maine:  Max: 6 °C
 Min:  -2 °C

CURS VALUTAR
 

1 = LEI

 

STIRI NATIONALE & EXTERNE

SOCIAL
17-12-2014, ora 12:08

Relatii secrete din showbiz. Cine cu cine s-a iubit pe ascuns!

Articol de Cristian Amariei
In lumea mondena se creeaza un adevarat haos cand vine vorba despre iubire. Impacari, despartirti, casatorii-fulger si divorturi neasteptate apar aproape la ordinea zile in presa de cancan.

Asa cum spunea Catalin Botezatu, lumea mondena este un pat imens in care toti isi schimba partenerii. Iata si cateva relatii surpriza, care s-au consumat in mare secret in lumea mondena:

1. Serban Huidu si sotia lui Bodo

Una dintre cele mai recente relatii secrete iesite la iveala s-ar fi consumat la inceputul anilor 2000 intre Loredana, actuala sotie a cantaretului Bodo, si realizatorul Tv Serban Huidu. La vremea respectiva, Loredana nu era cunoscut in lumea showbizului, ci o simpla angajata intr-o multinationala. Potrivit cancan.ro, relatia celor doi a fost una serioasa si s-a consumat departe de ochii lumi.
Desi nu si-au vorbit niciodata urat, dupa ce Serban Huidu a provocat accidentul din 2011, cand si-au pierdut viata trei persoane, Bodo nu a ezitat sa isi dea cu parerea despre tragedia produsa atunci de prezentatorul TV.

"Huidu n-are decat o singura solutie: intoarcerea catre Dumnezeu il va salva de absolut orice. Mantuirea ii va salva si pe el, pe familia lui si pe toti din jurul lui", a declarat Bodo.

2. Alexandra Stan si Dorian Popa

Cantarea Alexandra Stan a fost cuplata in urma cu cativa ani cu celebrul Dorian Popa. Relatia lor a fost una de scurta durata pe vremea adolescentei.

Cea care a facut aceasta marturisire a fost chiar Alexandra Stan. Artista a declarat ca s-a despartit de Dorian caci era mai mereu cu ochii dupa alte fete.
"A fost primul meu prieten cand aveam 16 ani. A fost o iubire platonica. Nu s-a consumat relatia. Lui ii placeau si alte fete, de asta s-a terminat relatia. El are o iubita acum, eu nu imi doresc un iubit. Poate facem o piesa impreuna, dar relatia nu cred ca o reluam", a spus Alexandra Stan.

Artista s-a ferit insa sa dea prea multe detalii despre aceasta idila. In schimb, Dorian Popa a vorbit deschis despre idila cu Alexandra si a marturisit si motivul despartirii.

"E o poveste veche, de pe vremea cand eram amandoi copii! Ne-am intalnit la un bal al bobocilor, eu eram in clasa a X-a la Liceul Eminescu, ea in a IX-a la Liceul Traian, doua institutii de invatamant apropiate din Constanta. A fost o dragoste la prima vedere, o poveste de dragoste cu scantei... O chestie frumoasa de adolescenti, insa nu a tinut mai mult de o luna, ar fi fost imposibil! Amandoi am gresit si nu am putut trece peste anumite situatii pe care le-am intampinat atunci! Culmea e ca de la despartire, nu ne-am mai vazut deloc, desi, la un moment dat, mama mea i-a fost o vreme profesoara de canto! Am revazut-o abia de curand, la studioul in care eu si Corina am facut o melodie, ne-am salutat amical si atat", a declarat Dorian Popa pentru WOWbiz.ro!

3. Nadia Comaneci si Gigi Netoiu

Nadia Comaneci a fost una dintre cele mai urmarite persoane de securitate.
Notorietatea gimnastei, dar si presupusa relatie cu Nicu Ceausescu au facut-o pe sportiva sa fie in atentia oamenilor legii.

Pentru ca s-a simtit haituita si mereu urmarita, Nadia a preferat sa fuga din tara inainte de Revolutie. In urma sa, sportiva a lasat intreaga familie, prieteni, dar si numeroase secrete amoroase stranse intr-un dosar al arhivelor securitatii.

Se pare ca in afara povestii de dragoste cu Stefan Banica Jr, cu care sportiva ar fi fost si insarcinata, acesta s-a mai iubit si cu fostul actionar de la Dinamo Gigi Netoiu.

Faptul ca Gigi Netoiu si Nadia Comaneci au fost apropiati inainte de Revolutie este confirmat de un eveniment care a avut loc in primavara lui 2007. Atunci, fosta gimnasta si sotul ei au organizat taierea de mot a micutului Dylan, fiul lor. Nasi au fost alesi Gigi Netoiu si iubita de atunci a acestuia, Luchi Georgescu.

Sursa: ele.ro
     
Urmareste CronicadeIasi pe FACEBOOK!
 
Comentarii (0)  
Comentariul tau:
 

Toate campurile sunt obligatorii